Elegance Açaí

Elegance Açaí

Krachtige Açai afslankformule met Groene Thee extract – de perfecte combinatie voor extra energie en vetverbranding.

Heeft u moeite om uw ideale gewicht te bereiken of te behouden? En kunt u daarnaast wel een energieboost gebruiken? Dan is Elegance Açai wat u zoekt!

Wat is Açai?

Açai is een bes afkomstig uit het Amazonegebied. Als een natuurlijke bron van energie met een hoge voedingswaarde is de Açaí-bes inmiddels over de hele wereld populair.

Antioxidant

Açaí-bessen zijn rijk aan antocyanen en fytosterolen; bestanddelen die van de Açaí-bes een waardevolle antioxidant maken. De fytosterolen in Açaí-bessen worden sinds jaar en dag gebruikt voor een gezond cholesterolgehalte en een evenwichtige bloedsuikerspiegel. Ook geven ze een boost aan het immuunsysteem.

Goed voor het zenuwstelsel, hart en bloedvaten

De Açaí-bes is rijk aan vitamine B1, B2, B3 in combinatie met vitamine C, fosfor en ijzer. Deze stoffen, die belangrijk zijn voor een goede hersenfunctie, vormen een uitstekende natuurlijke bron van energie. De Açaí-bes bevat verder calcium en ook nog eens een substantiële hoeveelheid voedingsvezels. De Açaí-bes heeft een beschermend effect op de gewrichten en helpt hart en bloedvaten gezond te houden.

Açai ter ondersteuning van het afslanken

De recentste ontdekkingen wijzen erop dat de açai-bes een verrassend effect heeft op het gewicht van mensen die de bessen eten om af te vallen. De bessen zijn goed voor de opbouw van spieren en kunnen de vetverbranding aanzienlijk stimuleren. Door de gezonde voedingsstoffen die de açai-bessen bevatten kan het lichaam aanzienlijk gezonder worden. De darmwerking wordt gestimuleerd en het metabolisme versneld waardoor meer vet kan worden verbrand.

Waarom Elegance Açai?

De hoge dosering Açai in elke Elegance Açai tablet maakt dit voedingssupplement tot één van de meest krachtige Açai supplementen die momenteel te verkrijgen zijn. Aangevuld met groene thee dat al jaren bekend staat om haar gunstige werking tijdens het afslanken is Açai Plus de ideale ondersteuning tijdens het afslanken!

Elegance Açai Afslankformule

Gebruik Elegance Açai als ondersteuning tijdens het afslanken en om op gewicht te blijven. Ideaal als aanvulling tijdens de Elegance afslankkuren en zeer sterk aanbevolen tijdens de Stabilisatiefase na deze afslankkuren.

Dosering Elegance Açai

Tweemaal daags 1 tablet Elegance Açai met water innemen, bij voorkeur voor de maaltijd.

Gebruik van Elegance Açai

De Açai Plus tabletten kunnen langdurig gebruikt worden. Om het metabolisme blijvend te verbeteren raden wij dan ook aan om de tabletten minimaal 6 maanden te gebruiken.

TIP: Drink tijdens het gebruik van Elegance Açai veel zuiver water (minimaal 2 liter per dag) voor eliminatie van toxines en lichamelijke reiniging.

Elegance Açai tabletten:

 • Helpen bij overgewicht
 • Ondersteunen de spijsvertering
 • Dragen bij aan een snellere vetverbranding
 • Verminderen vetopslag
 • Hebben een reinigende werking
 • Helpen het hongergevoel te verminderen
 • Helpen bijdragen aan een gezond cholesterolgehalte
 • Zijn goed voor hart en bloedvaten
 • Ondersteunen bij lichamelijke en mentale vermoeidheid
 • Zijn goed voor de huid en het haar

Lees hier meer over de kracht van de Açai-bes en de unieke samenstelling van Elegance Açai >>

Inhoud Elegance Açai

 • 60 Elegance Açai tabletten

Ingrediënten

vulmiddel microkristallijne cellulose, groene thee extract (Camellia Sinensis; 200 mg per tablet), vulmiddel Calciumfosfaat, Açaí bes extract 20:1 (Euterpe Oleracea; 75mg per tablet), vulmiddel Rijstzetmeel, antiklontermiddel katoenzaadolie, antiklontermiddel siliciumdioxide, antiklontermiddel stearinezuur, stabilisator magnesiumstearaat

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Koel, droog en donker bewaren. Lees voor gebruik de bijsluiter.

€ 14.74

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.