Hoe vaak gaan mensen gemiddeld in een spa jacuzzi?

Benieuwd hoe vaak u waarschijnlijk gebruik zal maken van een spa jacuzzi? Net na de aanschaf zal u er natuurlijk vaak in zitten, maar hoe zit dat met de periode die volgt? In de praktijk blijkt dat de grootte en het type bad grotendeels bepalen hoe vaak mensen hier gebruik van maken.

 

Een spa jacuzzi biedt namelijk vooral de mogelijkheid om te ontspannen in warm water. Dat is fijn, zowel in de zomer als in de winter. Dankzij een bad dat altijd op temperatuur is, bijvoorbeeld om daar samen met uw partner of met vrienden in te ontspannen. Na een lange werkdag, na intensief sporten of gewoon op een vrije avond met vrienden en kennissen in de tuin.

Ontspannen in warm water

Het water in de spa jacuzzi is standaard 38 °C. Dat is de ideale temperatuur om heerlijk te ontspannen, net zoals u dat binnen in een bad in de badkamer zou doen. Het bad voor buiten biedt echter de mogelijkheid om in de tuin te zitten, zelfs in de herfst, de winter en in het vroege voorjaar.

 

En u kunt dat samen met uw partner doen, maar ook met vrienden, de buren en andere kennissen. Voor een ontspannen en luxe moment, waar u er vooral net na de aankoop veel van zal ervaren. Daarna is de kans groot dat het gemiddelde gebruik wat af zal nemen, bijvoorbeeld tot eens per 1 tot 2 weken.

Spa jacuzzi of een massagebad

Investeert u liever in een bad dat u vaker zal gebruiken? Naast de spa jacuzzi bestaat er een volwaardig massagebad. Dat biedt dezelfde mogelijkheid tot ontspannen in warm water. Met vrienden of gewoon met uw partner. Daar bovenop heeft u de mogelijkheid om een krachtige massage te ondergaan. Die massage ontspant de spieren, helpt die te herstellen na inspanning en heeft zelfs effect op de gewrichten. Dat zeggen we niet alleen zelf, maar blijkt ook uit de reviews van tevreden klanten: “Mijn man en ik gebruiken hem om onze al wat oudere gewrichten een deugddoende massage te geven. We merken echt wel dat dit inderdaad effect heeft op onze gewrichten en spieren.” (Ingrid Michielsen, Turnhout, België)

 

Andere gebruikers waarderen de positieve effecten om daarna te gaan sporten, waarmee het bad een extra functie krijgt: “Na gebruik ‘s-morgens heb ik veel energie voor de rest van de dag en voor het sporten.” (Jeanette van Aken, Etten-Leur, Nederland)

 

Op die manier biedt het massagebad dankzij de massagekracht een belangrijke extra reden om het bad vaker te gebruiken. Voor een investering in een warm ontspannen bad, gecombineerd met een investering in een bad dat werkt als uw eigen masseur.

Een paar keer per week gemasseerd

Gebruikers van het massagebad maken daar gemiddeld 1 tot 2 keer per week gebruik van. Op die manier maken ze veel gebruik van het bad waarin ze investeren. En besparen ze tegelijkertijd op de hoge kosten van regelmatige massages door een masseur. Met dezelfde resultaten, dankzij de krachtige jets op basis van een unieke bouwwijze.

Post Author: ifonhof