Angst voor de tandarts


Veel mensen hebben er last van: angst voor de tandarts. Sommige mensen zijn zo bang voor de tandarts en de behandelingen die hij of zij uitvoert, dat ze helemaal niet meer naar de tandarts gaan. Zonde, want het is erg belangrijk om goed voor je gebit te zorgen en hier kan de tandarts je bij helpen. Het is dan ook beter om je angst voor de tandarts te overwinnen, dan helemaal niet meer naar de tandarts te gaan.

 

Een veelvoorkomend probleem

Angst voor de tandarts is een veelvoorkomend probleem. Maar liefst 1 op de 5 mensen is bang voor de tandarts. Dit betekent dat 20 procent van onze patiënten het doodeng vindt om naar de tandarts te gaan. Omdat dit percentage zo hoog is, hebben wij een speciale behandelmethode ontwikkeld voor deze patiënten. Heb jij angst voor de tandarts? Dan kun je gebruik maken van deze behandelmethode, zodat je zonder angst naar de tandarts kunt gaan en op deze manier toch goed voor je gebit kunt zorgen.  

 

Angst voor de tandarts? Stel je bezoek niet uit

Het is erg belangrijk om je bezoek aan de tandarts niet uit te stellen, ook niet als je ontzettend bang bent voor de tandarts. Stel je jouw bezoek aan de tandarts steeds weer uit, dan kunnen er namelijk vervelende tandproblemen ontstaan. Laat je deze problemen niet behandelen, dan worden ze alleen maar erger. Het gevolg? Je gebit raakt ernstig beschadigd, simpelweg omdat je niet naar de tandarts durf te gaan.

 

Als je bang bent voor de tandarts, raden wij je aan gewoon langs te komen in onze praktijk. Geef aan dat je een speciale behandeling wil omdat je bang bent voor de tandarts en wij houden optimaal rekening met jouw angsten.

 

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de behandelmethode die wij hanteren voor mensen die bang zijn voor de tandarts? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over deze behandelmethode en kunnen eventueel direct een afspraak voor je maken, zodat ook jij gebruik kunt maken van deze behandelmethode.

 Post Author: ifonhof

1 reactie op “Angst voor de tandarts

Het geven van reacties is niet mogelijk