Chirurgie zonder snijden, het bestaat!

Bij chirurgie denken we altijd meteen aan operatiekamers en het insnijden van de huid. In de meeste gevallen is dit ook juist en wordt deze methode ook toegepast. Echter staat de techniek niet stil en heeft de afgelopen jaren de soft surgery zijn intreden gedaan. Hier worden correcties uitgevoerd zonder dat daarbij gesneden wordt.

PlexR in plaats van snijden.

Soft surgery wordt gedaan met de PlexR  dit apparaat zorgt voor een overdracht van geïoniseerde gasdeeltjes welke ervoor zorgen dat de huid heel oppervlakkig verbrand en samentrekt. Omdat dit zo oppervlakkig is, is er geen kans op litteken vorming en een zeer minimale kans op infectie.

 

Wat kan de PlexR.

Waar kan de PlexR de reguliere chirurgie vervangen? De PlexR kan overtollig huid verwijderen bij zowel de onder- als bovenoogleden. Waar normaal iemand voor een ooglidcorretie op de operatietafel belande is het nu mogelijk om dit zonder snijden te doen. Een greep uit de andere behandelingen welke gedaan kunnen worden zijn; weghalen van moedervlekken, littekens verminderen, wangen verstrakken, kraaienpootjes verwijderen, verwijderen van cyste.

Kosten soft surgery.

Doordat PlexR behandeling niet in een operatiekamer uitgevoerd hoeven te worden kunnen de kosten laag gehouden worden. Vaak zijn de kosten van een ooglidcorrectie met de Pelxr rond de 400 a 500 euro. Een traditionele ooglidcorrectie kan een veelvuldigheid daarvan zijn qua kosten.

 

Wie voert soft surgery behandelingen uit met de PlexR

De PlexR behandelingen mag alleen worden uitgevoerd door een BIG geregistreerd arts welke bekwaam is in de omgang met het apparaat.

Post Author: ifonhof