Implantaten

In onze praktijk worden vele verschillende tandheelkundige behandelingen uitgevoerd. Ook als je een of meerdere implantaten wil laten plaatsen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in implantologie en kunnen jouw implantaten op hoog niveau en honderd procent veilig plaatsen.

 

Wat zijn implantaten?

Een tandimplantaat is een kunstwortel, die geplaatst wordt om de eigen tandwortel te vervangen. Je laat een implantaat plaatsen als je lichaamseigen tandwortel verloren is gegaan. Het implantaat wordt als een soort schroefje in je kaak geplaatst. Omdat dit schroefje van titanium is gemaakt, een lichaamsvriendelijke materiaalsoort, wordt het goed verdragen door het kaakbot. Uiteindelijk zal het implantaat dan ook vastgroeien in het bot van je kaak.

 

Een implantaat kan een enkele tand vervangen, maar implantaten worden ook geplaatst om meerdere tanden te vervangen. Het is zelfs mogelijk alle tanden in je mond te laten vervangen door implantaten.

 

De voordelen van implantaten

Het plaatsen van implantaten brengt diverse voordelen met zich mee. Ten eerste bieden implantaten een functionele en blijvende oplossing. Laat je implantaten plaatsen, dan hoef je niet ieder jaar naar de tandarts om weer iets aan je gebit te laten doen. De implantaten groeien uiteindelijk vast in je kaakbot en bieden zo een blijvende oplossing voor bepaalde gebitsproblemen.

 

Daarnaast zien implantaten er zeer echt uit. Ze zijn niet te onderscheiden van echte tanden of kiezen. Ook voelen implantaten aan als echte tanden. Je hoeft dan ook niet lang te wennen aan het implantaat in je mond, want deze voelt exact hetzelfde als je andere tanden en kiezen.

 

Implantaten laten zetten? Bel direct

Wil jij een of meerdere implantaten laten zetten? Neem dan contact met ons op. Wij verbeteren jouw gebit graag door een of meerdere implantaten te plaatsen. Dit doen wij op hoog niveau en uiteraard honderd procent veilig.

 

Wil je meer weten over deze behandeling, voor je een afspraak maakt om implantaten te laten plaatsen? Neem dan contact met ons op en laat al je vragen door onze vriendelijke medewerkers beantwoorden.

 

 

Post Author: ifonhof

1 reactie op “Implantaten

Het geven van reacties is niet mogelijk