Orthodontie

Ben je niet tevreden over de stand van je tanden? Dan kun je de rest van je leven met deze vervelende onzekerheid blijven zitten, maar je kunt de stand van je tanden ook veranderen. Dit doe je door tijdelijk een beugel te nemen. Als jouw beugel verwijderd wordt, staan je tanden kaarsrecht en hoef je je nooit meer onzeker te voelen als je moet lachen of als je aan het praten bent.

 

Tandartspraktijk Kooistra is al jaren gespecialiseerd in orthodontie. Wij zetten ons actief in om de stand van jouw gebit te verbeteren, zodat je de rest van je leven een prachtig gebit hebt waar je echt trots op kunt zijn.

 

Voor kinderen en volwassenen

Veel mensen denken dat beugels alleen gedragen worden door kinderen en door jongeren. Dit is zeker niet het geval. In onze tandartspraktijk komen ook veel volwassenen om een beugel te laten plaatsen. Wij zorgen ervoor dat zij zich op de korte termijn niet meer onzeker hoeven te voelen over hun gebit.

 

Ben jij ook ontevreden over je gebit? Kom dan naar onze praktijk en laat je informeren over de vele mogelijkheden van orthodontie. Want, zoals al eerder vermeld, is orthodontie ook zeker geschikt voor volwassenen.

 

Jouw orthodontie specialist

Tandartspraktijk Kooistra is jouw orthodontie specialist. Wat voor beugel je ook nodig hebt om de stand van je tanden te verbeteren: wij kunnen deze beugel plaatsen. Als we jouw beugel eenmaal geplaatst hebben, houden we de ontwikkeling van je gebit goed in de gaten. En mag je beugel er weer uit? Dan verwijderen onze experts jouw beugel snel, vakkundig, veilig en pijnloos. We zetten ons actief in om de stand van jouw gebit te verbeteren en je onzekerheid op dit vlak aan te pakken.  

 

Een afspraak maken voor een orthodontie intake

Wil je een afspraak maken voor een orthodontie intake? Neem dan contact met ons op. Wij verwelkomen je graag al op de korte termijn in onze praktijk.

 

Post Author: ifonhof

1 reactie op “Orthodontie

Het geven van reacties is niet mogelijk