Paranormale hulp voor ontspanning

Misschien heb jij wel eens gehoord van een paranormale hulplijn? Hier werken mensen als mediums, paragnosten, helderzienden maar ook anderen die zich bezig houden met spirituele zaken. Ieder met zijn eigen specialiteit, of ook wel gave genoemd. Via een email, telefoontje of chat helpen ze graag anderen. Niet alleen maar om over geesten te praten. Ze beschikken ook veel kennis over healing, spirituele groei en vele andere onderwerpen. Hieronder valt vaak ook meditatie. Lees in dit artikel hoe een medium jou zou kunnen helpen tot innerlijke rust. Zo connect je met je diepste zelf.

 

De juiste contact persoon vinden

 

Vaak staan op hun websites de profielen van verschillende consulenten. Zo kun je zelf bepalen welke consulent het beste bij jouw wensen aansluit. Vaak is het onduidelijk wat het verschil is tussen paragnosten en mediums.

 

Het verschil tussen paragnosten en mediums

 

Het is vaak onduidelijk van wat nu precies het verschil is tussen een Medium en Paragnost. Paragnosten kunnen meerdere gaves bezitten. Vaak in de vorm van visioenen dankzij hun paranormale gaves en verscherpte zintuigen.  Het grootste verschil met een medium, is dat een medium contact kan leggen met overledenen.

 

Hoe kan een medium helpen met ontspanning

 

Het moderne leven ligt op een hoog en hectische tempo. Er wordt veel van je verwacht en zaken zoals relatieproblemen, verlatingsangst of faalangst bijvoorbeeld zorgen voor veel stress. Soms is meditatie alleen niet genoeg en raak je zelfs sneller afgeleid vanwege omstandigheden. Stress en vermoeidheid maakt je ongelukkig, door alle druk presteer je slechter op werk. Dit zorgt voor een neerwaartse spiraal. Een spirituele coach kan je helpen alles op een rijtje te krijgen en je problemen te verwerken. Doorgaans zijn mediums en paragnosten ook ervaren met meditatie.

 

Het belangrijkste is om te luisteren naar je gevoel om zo te bepalen wat je nodig hebt en waar anderen je mee kunnen helpen.

 

Post Author: ifonhof