Wat doen mediums?

Dat verschilt per medium. In dit artikel zal het woord mediums een betekenis krijgen en krijg je hierdoor meer inzicht wat de paragnosten voor jou kunnen betekenen. In principe is de functie van een medium of paragnost dat het een tussenpersoon speelt tussen het ‘onzichtbare’ vaak ook ‘doden’ en het ‘fysieke vaak ook ‘levenden’. Zo’n persoon heet dus een medium of paragnost, maar wordt soms ook waarzegger of helderziende genoemd.

Wat kan een goed medium voor jou betekenen?

Mediums zijn paranormale mensen die boodschappen doorkrijgen van andere wezens. Het verschilt per medium hoe hij of zij dit doorkrijgt. Soms gebeurt dit in volle focus, ofwel in trance, maar soms gebeurt dit ook in volle bewustzijn. Het zijn in trance is dus geen vereiste. Wat wel meestal het geval is, is dat deze boodschappen tijdens de reading binnenkomen. Ook verschilt de vorm van de boodschap nog wel eens. De ene medium ontvangt de boodschappen via auditieve soorten en andere weer de niet-tastbare stromen. De boodschappen kunnen dus in verschillende vormen binnenkomen. Denk ook aan elementen, hoge of lage geesten, maar ook mensen.

 

Een goed medium heeft geen richtlijnen om een goede medium te zijn. Uiteindelijk gaat het erom dat de persoon die naar een medium gaat, zich op zich gemak voelt en er vertrouwen in heeft. Een goed medium is ook niet vanwege de boodschappen die het binnenkrijgt, maar het gaat om de kwaliteit van deze berichten. Een goed medium kan de relevante berichten filteren tussen de minder relevante berichten.

Het is enorm makkelijk om in contact te komen met mediums. Het is vaak wel lastig om de juiste te vinden. Het is niet erg dat deze zoektocht wat langer duurt. Het gaat er immers op dat je vertrouwen hebt in de paragnost en dat je je er op je gemakt voelt. Toch zien wij nog dat veel mediums een winstoogmerk hebben je enorm veel geld laten betalen en je naar huis sturen met wat karaktertrekken die je achternichtje nog had kunnen maken. Ga dus af op intuïtie, dit blijkt vaak nog de beste oplossing.

 

Post Author: ifonhof