Vroegtijdig klaarkomen, wat kan ik eraan doen? 

Menig man kent het probleem wel, een vroegtijdige zaadlozing. En zo’n twintig procent heeft hier echt last van. Vroegtijdig klaarkomen wordt ook wel premature ejaculatie genoemd. En een oorzaak is niet makkelijk te achterhalen. Vaak zijn het verschillende factoren die meespelen op de vroegtijdige ejaculatie.

Het is een wisselwerking van factoren, hoofdzakelijk de psychologische en lichamelijke. Zo kan er in de hersenen een te lage productie kunnen zijn van een stof die de zaadlozing reguleert, serotonine genaamd. Maar de meest voorkomende theorie over de oorzaak is toch wel faalangst of prestatiedrang. Onzekerheid op seksueel gebied, stress en spanningen verminderen de controle nog meer.

Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om vroegtijdig klaarkomen te verminderen en te voorkomen. Er zijn verschillende oefeningen zoals de “knijpoefening” maar enige trainingsperiode is wel vereist. Ook is er een middel wat direct werkt, Emla crème. Emla crème wordt voor verschillende middelen gebruikt, het is namelijk een verdovingszalf. Zo wordt de zalf ook gebruikt om de huid te verdoven tijdens medische ingrepen en bij het zetten van een tatoeage of piercing. De crème bevat de stoffen lidocaïne en prilocaïne. Deze stoffen zorgen op de plaats waar de zalf is aangebracht voor verdoving en pijnstilling

Emla crème is niet schadelijk voor partner en penis. De crème zorgt ervoor dat de penis minder gevoelig is tijdens het vrijen. De eikel, het gevoeligste deel wordt namelijk tijdelijk verdoofd. En door deze tijdelijke plaatselijke verdoving voorkomt u dat u vroegtijdig klaarkomt. Zodra de crème is ingewerkt is de werking ongeveer 1.5 uur en de meeste mannen houden het 20 tot 25 minuten langer vol tijdens het vrijen! Alle problemen zijn verholpen en geeft vaak ook nog een flinke boost voor het zelfvertrouwen. Tegenwoordig kun je Emla crème kopen via het internet. Veilig, legaal en discreet. Have fun! 

Post Author: ifonhof