Hoe kun je afvallen met een e-bike?

Een van de redenen om een e-bike te kopen, die vaak genoemd wordt, is fitter te worden en af te vallen. Het lijkt vreemd op het eerste gezicht, want een e-bike is weer een apparaat dat bedoeld is om ons leven gemakkelijker te maken, zodat we ons minder hoeven te inspannen.

 

Aanbevolen verkooppunt: fastfuriousscooters.nl elektrische-fietsen assortiment

 

Maar lees verder als je wilt weten hoe dit werkt.

  1.      Een groot aantal mensen die met overgewicht te maken hebben, begonnen aan te komen toen ze tijdelijk moest stoppen met sporten of fietsen na een operatie, ongeluk of een blessure. Het kan daarna moeilijk zijn om weer op een fiets te stappen. Als je minder fit bent, of verminderde kracht in je benen hebt, kan een e-bike helpen om letterlijk weer op gang te komen.
  2.      Met fietsen verbrand je ongeveer 500 calorieën per uur. De elektrische fiets maakt het veel gemakkelijker en plezieriger om vooruit te komen, omdat het minder inspanning kost. Het scheelt ongeveer de helft, als je maximale pedaal ondersteuning gebruikt. Dat is toch 250 calorieën per uur, net zoveel als wandelen of zwemmen. Maar je kunt dit getal verhogen door minder ondersteuning te gebruiken, of af te wisselen tussen wel en geen ondersteuning.

 

Uitgelicht: ons favoriete model de moederfiets.

 

  1.      Omdat een e-bike geen dure benzine opslorpt en gezonder is voor je dan in een auto of bus te zitten, en gemakkelijk te parkeren is, zal je vaker de fiets pakken om ergens naar toe te gaan. Gebruik een e-bike om naar je werk te gaan, boodschappen te doen, je vrienden of familie een bezoekje te brengen, enz. En je zult ongemerkt veel meer beweging krijgen dan toen je alles met de auto deed. Al deze beetjes tellen op. En hoe fitter je wordt, hoe verder je gaat zonder auto. Deze levensstijl zal je gezonder maken, en de kilootjes vallen er ongemerkt af.

 

Post Author: ifonhof