De genezende kracht van edelstenen

Ben je op zoek naar edelstenen voor sieraden voor genezing? Dan moet je op de website www.rubenrobijn.nl kijken. Hier kun je verschillende soorten edelstenen kopen. Edelstenen zijn mineralen die geologisch gevormd worden door een proces van hoge druk en temperatuur gedurende een zeer lange tijd. Dit maakt edelstenen erg waardevol. Vanwege het mineraalgehalte wordt aangenomen dat edelstenen ook een positief effect hebben op de gebruiker. Op basis van vele studies hebben de mineralen uit de aarde die in edelstenen zitten en de mens een relatie, zodat de edelstenen de mens kunnen beïnvloeden. Edelstenen kunnen elektromagnetische golven uitzenden en dat doen mensen ook. Daarom kunnen elektromagnetische golven van edelstenen beschadigde elektromagneten in jou als mens beïnvloeden, veranderen en herstellen.

Edelstenen gebruiken om negatieve energie te absorberen 

Je hebt vaak edelstenen gezien die gebruikt worden als sieraden die erg mooi zijn en een hoge waarde of prijs hebben. Naast sieraden zouden edelstenen ook een helende werking hebben op verschillende ziekteverschijnselen in je lichaam en geest. Edelstenen hebben verschillende krachten met verschillende aura-effecten. Als je edelstenen gebruikt als decoratie in je huis, kunnen ze een positief effect hebben op alle leden van je gezin. Dit komt omdat ze een aura uitstralen die de sfeer in huis rustiger en harmonieuzer maakt. Daarnaast hebben edelstenen ook reinigende eigenschappen, wat betekent dat ze negatieve energie in je huis kunnen reinigen en absorberen.

Hoe edelstenen werken in het genezingsproces 

Al duizenden jaren worden edelstenen door veel mensen gebruikt vanwege hun helende werking. Edelstenen werken op verschillende manieren: reinigend, absorberend en uitstralend. Reinigen betekent dat edelstenen andere elementen kunnen reinigen van vuil of gifstoffen, terwijl absorberen betekent dat edelstenen in staat zijn negatieve energie en andere ongewenste energieën te absorberen. Uitstralen betekent dat edelstenen in staat zijn positieve aura-effecten uit te stralen voor de mensen om hen heen. Op basis van deze eigenschappen zijn edelstenen zeer geschikt als healinginstrument om de atmosfeer in je huis te zuiveren, een positieve aura te geven en je lichamelijk en emotioneel te kalmeren. Zo ben je meer ontspannen en kun je stress vermijden.

Hoe krijg je edelstenen die helende effecten hebben?

Als je het gevoel hebt dat er veel negatieve energieën in je huis zijn of als je al heel lang een ziekte hebt zonder enig uitzicht op verbetering, dan kun je edelstenen met helende effecten proberen. Gelukkig zijn er enkele vertrouwde online webshops die gespecialiseerd zijn in het verkopen van edelstenen. Je hoeft dus alleen de edelsteen met helende werking uit de webshop te bestellen en te wachten tot hij bij je thuisbezorgd is. Zo kun je eindelijk de negatieve energie in je huis reinigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *