Chiang Mai

Leuke activiteiten rondom Chiang Mai boeken

Jij wilt graag naar een land op vakantie waar je veel kunt doen. Dan is Thailand een perfect land voor jou, om op vakantie te gaan. Je kunt in dit land namelijk heel erg veel leuke activiteiten doen. Het ligt natuurlijk aan de plek in Thailand waar je heen gaat, wat bepaald wat je kunt doen. Als je naar een stad gaat die aan de zee ligt, kan je er vaak strandactiviteiten boeken. Bij een stad die wat meer landinwaarts ligt kun je weer meer van de natuur genieten. Het is ook de moeite waard om Chiang Mai te bezoeken. Dit is de twee na grootste stad van Thailand. Deze ligt ongeveer zevenhonderd kilometer van de hoofdstad Bangkok af. Ook dit is een hele mooie en grote stad om te bezoeken tijdens je verblijf in Thailand. Je kunt in deze stad zowel genieten van de cultuur als van de natuur. 

Leuke dingen om te doen in de omgeving

Je kunt in de stad gaan verkennen door een scooter of een mountainbike te huren. Dit is een hele leuke manier om Chiang Mai te verkennen. Je kunt dit dan geheel op je eigen tempo doen. Door namelijk een fiets te huren kun je op je eigen tempo de stad gaan verkennen. Zo kun je langs verschillende tempels en andere bezienswaardigheden rijden. Op deze manier kun je binnen een dag al heel erg veel van de stad bekijken. 

Chiang Mai

Een markt bezoeken

Chiang Mai staat bekend om heel erg veel verschillende dingen. Een van deze dingen is de nachtmarkt die hier iedere avond wordt georganiseerd. Iedere avond wordt Chang Klan Road omgetoverd tot een hele grote markt. Hier kun je dan genieten van de typische Thaise gerechten en lekkernijen. Ook kun je er heel erg veel lokale producten kopen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *