Sporten in de tuin? Neem een tafeltennistafel

Een lekker potje tafeltennissen in de tuin? Dat kan! Mocht je een grote tuin hebben dan is het mogelijk om lekker te sporten met een leuke tafeltennistafel. In deze blog kom je meer te weten over een tafeltennistafel. Tafeltennis wordt ook wel ping pong genoemd. Dit is een sport. Hierbij kun je spelen met twee tot vier personen. Wanneer je gaat tafeltennissen dan maak je gebruikt van een klein balletje en een batje. Dit balletje kan ook een andere kleur zijn, maar de meest gebruikelijke kleur is wit. Het is de bedoeling dat het balletje heen en weer wordt geslagen met het batje. In het midden van zo een tafeltennistafel vind je een wit netje. Bij het spelen van dit spel is het de bedoeling dat de bal over het net op de tafelhelft van de tegenstander geslagen wordt. Voor zo een leuke tafeltennistafel kun je terecht bij tafeltennisland.

Een tafeltennistafel in de tuin

Het is heerlijk om even op een lekkere zomerdag of lentedag een potje te gaan tafeltennissen in de tuin. Het is belangrijk dat je wel genoeg ruimte hebt om de tennistafel te plaatsen. Bij het aanschaffen van zo een tafeltennistafel zul je dus rekening moeten houden met de afmetingen. Wanneer je een professionele tafeltennistafel wil aanschaffen dan moet je rekening houden met het feit dat zo een tafel een lengte heeft van 274 centimeter en een breedte heeft van een 152,5 centimeter. Dit is dus best wel groot. Verder is de hoogte van zo een professionele tafeltennistafel precies 78 centimeter. Dit zijn best wel grote afmetingen, waar je rekening mee zal moeten houden bij het plaatsen van zo een tafel in de tuin. Verder is het ook belangrijk dat je genoeg ruimte hebt om de tafel. 

Tafeltennistafel in de tuin

Bij het plaatsen van een tafeltennistafel in de tuin kun je rekening houden met de soort. Je hebt namelijk speciale tafeltennistafels voor buiten. Dit noem je een outdoor tafeltennistafel. Deze zijn bestemd om buiten te staan. Deze tafels zijn namelijk robuust, duurzaam en deze tafel kan tegen verschillende weersomstandigheden. Ideaal voor buiten dus! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *