3 tips voor voller haar

Dun haar, het is iets waar menige meid zich enorm aan kan ergeren. Waarschijnlijk heb je al wel eens het een en ander geprobeerd, maar ben je toch nog op zoek naar wat meer manieren om je haar wat voller te laten lijken. In het artikel geeft Hairextension Voordeel je wat tips.

Gebruik extensions

De makkelijkste manier om voller haar te creëren is natuurlijk het laten zetten (of zelf zetten) van hairextensions. Als je goede Balmain extensions koopt, ziet niemand het verschil tussen jouw haar en dat van de extensions. Daarbij kun je met extensions alles doen wat je met je eigen haar ook doet. Je kunt ze stijlen, wassen, föhnen, krullen en verven. 

Hairextensions kun je kopen in verschillende lengtes en kleuren. Daarbij heb je ook veel verschillende soorten extensions. Heb je bijvoorbeeld een feestje en wil je voor dat ene avondje een wat vollere bos haar? Kies dan voor clip-in extensions, deze kun je gemakkelijk zelf inzetten. Wil je voor een langere periode voller haar? Dan kun je het beste gaan voor keratine extensions kiezen.

Föhn ondersteboven

Heb je net gedoucht? Laat dan niet je haar gewoon zo aan de lucht opdrogen. Dat zorgt er namelijk voor dat je haar erg plat en futloos opdroogt. Je kunt je haar het beste even föhnen, hoe je dat dan moet doen, zodat er zo veel mogelijk volume in je haar komt? Door je haar ondersteboven te föhnen! Ga even met je hoofd ondersteboven hangen en blaas je haar vanaf de hoofdhuid droog (begin dus niet bij de punten). Zo zet je de aanzet van je haren als het ware recht overeind en blaas je ook nog eens een hoop lucht tussen je haren. Gebruik ook geen borstel tijdens het föhnen, maar je vingers. Met je vingers kun je veel makkelijker lucht en volume aanbrengen in je kapsel en voorkom je dat je al het volume wegborstelt.

Touperen

Met een kammetje en een fles goede haarlak kun je ook al heel ver komen. Als je wat meer tijd hebt, kun je proberen je haar een beetje te touperen. Door je haar te touperen, creëer je enorm veel volume. Dat volume verdwijnt vaak na een tijdje wel weer, daarom kun je het volume een beetje vastleggen met een beetje haarlak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *