Bellen met een paragnost? Probeer het eens op mastermedium.nl

Als je wilt bellen met een Paragnost kan dit op mastermedium.nl. Maar wat is een paragnost eigenlijk en waarom zou je met zo’n iemand willen bellen? Een paragnost is iemand die paranormale gaven heeft en daardoor bepaalde dingen kan waarnemen die andere mensen niet kunnen waarnemen. Dit kan bijvoorbeeld helderziendheid, helderhorendheid of heldervoelendheid zijn. Zo’n paragnost kan voor bepaalde mensen heel handig zijn. Het kan vooral heel nuttig zijn voor mensen die moeten herstellen van emotionele kwesties en trauma’s. Omdat het over deze heftige kwesties gaan vinden mensen het vaak fijner om in hun vertrouwde omgeving met iemand te bellen in plaats van ergens naartoe te gaan.

Bellen is de ideale oplossing

Als dit het geval is, is bellen de ideale oplossing. Je zit namelijk wel in je vertrouwde omgeving en iemand komt niet te dichtbij terwijl je wel een Online medium spreekt. Zeker voor een paragnost is het fijn dat ze wel je stem horen. Een stem zegt namelijk veel over een persoon. Daarnaast kan bellen een fijne tussenstap zijn om daarna de paragnost in het echt te spreken. Verder kun je ook nog chatten met de paragnost om ze bijvoorbeeld foto’s te sturen.

Hoe werkt dit bellen

Als je hebt besloten dat je dit bellen met een paragnost wel een keer wilt uitproberen zijn er een paar dingen die je moet doen. Ten eerste moet je een account aanmaken. Hierop moet je daarna een tegoed op zetten. De meeste paragnosten kosten 90 cent per minuut. Je zet dus geld op je account wat je kunt gebruiken om te bellen. Als je dit hebt gedaan kun je een paragnost uit gaan zoeken. Als er bij staat dat ze nu bereikbaar zijn, kun je ze meteen bellen. Verder kun je dit tegoed ook gebruiken voor chatten als je hier liever op overgaat of als je het beide wilt gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *