Waarom kiezen voor balayage in Breda?

Haarkleuring is steeds belangrijker geworden anno 2023. Vrouwen en mannen zoeken steeds vaker naar nieuwe technieken waarmee ze hun haar kunnen kleuren. Tegenwoordig is het van belang dat het een natuurlijke uitstraling heeft. Zo zijn er bijvoorbeeld veel mensen die kiezen voor een volledige haarkleuring. Echter, er zijn ook andere haarkleuring technieken waarvoor je kunt kiezen. Balayage in Breda is iets waar veel mensen voor kiezen en dat is niet zonder reden. Het is een techniek die natuurlijk ogende highlights realiseert en het haar een zonovergoten uitstraling geeft. 

Balayage in Breda is afkomstig uit het Frans en het betekent letterlijk vegen. Het is een verftechniek waarbij de kapper de verf altijd met de hand aanbrengt. Bij deze techniek worden er geen folies of kapjes gebruikt. Het doel van balayage is om een subtiele overgang van donkere naar lichtere tinten te realiseren. Op die manier krijgt het haar met de kleuring een echte natuurlijke uitstraling. Je kunt bijna niet zien dat het haar is geverfd en hier geven we de meeste mensen hun voorkeur aan. Wil jij weten hoe dit precies werkt? Onderstaand vertellen we alles over deze techniek!

Hoe werkt balayage in Breda precies?

Bij balayage in Breda wordt de verf altijd met de hand aangebracht en dat met een vloeiende beweging. De kapper begint meestal in de middellange tot de onderste delen van het haar en veegt de verf met een vloeiende beweging omhoog. Hierdoor ontstaat er een kleurovergang en krijgt het haar een natuurlijke uitstraling. De verf wordt niet tot aan de haaraanzet aangebracht en dit zorgt voor een zachtere uitgroei. Deze techniek van haarkleuring brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo zijn er genoeg redenen om te kiezen voor deze haarkleur techniek. Wil jij weten wat de redenen zijn? Lees er hieronder meer over!

De voordelen van balayage in Breda

Balayage in Breda biedt diverse voordelen vergeleken met andere technieken. Ten eerste zorgt het echt voor een natuurlijk ogende kleur, omdat de verf met de hand wordt aangebracht. De kapper heeft de controle over waar de highlights komen. Dit moet ervoor zorgen dat de techniek past bij de stijl van de persoon in kwestie. Daarnaast vereist balayage ook veel minder onderhoud en dit komt doordat er minder sprake is van uitgroei. Uitgroei is helemaal niet opvallend en je hoeft niet vaak terug naar de kapper voor een nieuwe behandeling. Op die manier blijft het haar ook langer gezond en dat is natuurlijk een van de belangrijkste dingen.

Zoek een kapper

Wil jij ook graag balayage in Breda laten toepassen aan het haar? Dan is het van belang om een geschikte kapper te vinden. Er zijn waarschijnlijk meerdere kappers waarbij je kunt kiezen voor een balayage behandeling. Iedere kapper doet dit op een andere manier en het is daarom van belang om deze kappers met elkaar te vergelijken. Kijk op het internet naar de verschillende kappers en controleer de website voor meer informatie. Het is aan te raden om ook even naar de reviews te kijken van de kapper, hierin staat waardevolle informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *