De beste bloeddrukmeter met de beste prijs-kwaliteitverhouding

De 10-serie bloeddrukmeter van Omron combineert een reeks hoogwaardige functies met een verrassend betaalbaar prijskaartje. Het feit dat het automatisch het gemiddelde van uw resultaten neemt wanneer u uw bloeddruk drie keer op een rij neemt, is bijzonder handig. Als u probeert uw bloeddruk met behulp van lichaamsbeweging of medicijnen te verlagen, helpt de gratis app van Omron u om uw vooruitgang in kaart te brengen.

Wat is goed aan dit model?

  • Gemiddeld drie metingen samen automatisch. De meeste artsen raden aan om meerdere bloeddrukmetingen achter elkaar uit te voeren bij het meten van jezelf thuis. Dit apparaat doet dit automatisch.
  • U kunt schakelen tussen twee verschillende gebruikers. Met de schakelaar aan de voorzijde van het apparaat kunt u direct schakelen tussen twee verschillende profielen.
  • Volg uw statistieken met de gratis app van Omron. U kunt een onbeperkt aantal metingen downloaden naar de gezondheids-app van Omron. Het apparaat zelf kan tot 200 metingen opslaan.
  • Display met achtergrondverlichting. Het verlichte display maakt dit apparaat gemakkelijker af te lezen en te gebruiken, vooral bij weinig licht.
  • Werkt met Amazon Alexa. Zodra u verbinding maakt, kunt u vragen over de bloeddruk van Alexa stellen.
  • Gebruik in plaats daarvan de batterij of de meegeleverde airconditioning adapter. Sommige bloeddrukmeters gebruiken alleen batterijen, maar deze kan ook rechtstreeks uit een stopcontact worden gevoed.
  • Gebruiksvriendelijke interface. De twee-gebruiker schakelaar en de handige start-/stopknop dragen bij aan het gebruiksgemak van dit apparaat.

Wat is minder aan dit model?

Ontbreekt een onregelmatige hartslagdetectorfunctie. Als u onlangs een hartoperatie hebt ondergaan of van plan bent om de symptomen van coronaire hartziekten te controleren, kunt u misschien beter een bloeddrukmeter gebruiken die kan controleren op hart- en vaatafwijkingen.

Samenvatting

Als u op zoek bent naar een basisbloeddrukmeter van hoge kwaliteit, dan voldoet de 10-serie van Omron aan alle eisen. Het kost niet veel, maar het is redelijk nauwkeurig. Functies zoals het verlichte display met achtergrondverlichting en de Amazon Alexa-integratie maken het geheel nogGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *