verpleegkundige

Dit zijn de must have items voor elke verpleegkundige

Als verpleegkundige heb je het bij lange na niet altijd makkelijk. Corona heeft dit nog maar eens pijnlijk duidelijk gemaakt. De zorg staat onder hoge druk, en van de mensen die werken in de zorg wordt enorm veel gevraagd. Ook al kunnen wij die werkdruk niet verlagen, wat we misschien wel kunnen is een paar tips geven om je werkdruk iets te verlichten. Hier volgen dan ook de ‘must haves’ voor elke verpleegkundige.

Het begint bij je voeten

Als verpleegkundige loop je er natuurlijk wat vanaf. Op een dag bezoek je vele patiënten, moet je telkens nieuwe spullen halen en afspreken met doktoren. Omdat je zo veel moet lopen is het dus absoluut cruciaal dat je goed schoeisel aan hebt. Zorg er dan ook voor dat je schoenen lekker zitten en dat ze een goede zool hebben.

Ook zijn goede zorg sokken van belang. Het niet dragen van sokken is niet alleen onhygiënisch, maar kan ook nog eens snel tot blaren leiden. Zorg sokken zijn dus zeer zeker geen overbodige luxe. Kijk eens op de website MyMitella voor erg leuke en goede zorg sokken.

Sta paraat

Wegens hygiëne regels mogen verplegers in het ziekenhuis geen sieraden en/of horloges dragen. Veel verplegers vinden dit vervelend en dat is ook wel te begrijpen. Als verpleger sta je toch altijd onder een erg hoge tijdsdruk, waardoor het makkelijk kunnen meten van de tijd erg gewenst zou zijn. Wil je toch graag de tijd kunnen zien, dan is een verpleegstershorloge echt ideaal. Deze horloges zijn namelijk speciaal gemaakt voor de hygiëne eisen van ziekenhuizen en mogen daardoor dus naar binnen. Zo kun jij tijdens het werk alsnog makkelijk de tijd zien.

Daarnaast vinden wij dat een heuptasje voor verplegers ook cruciaal is. Dit omdat je als verpleger vaak te veel in je handen hebt. Om dit op te lossen kun je een heuptasje goed gebruiken. Hier stop je namelijk al je prut in, en zo heb je je handen weer vrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *