Nitril handschoenen

Dit zijn de voor- en nadelen van Nitril handschoenen

Tegenwoordig is het bijna een mode statement geworden om Nitril handschoenen te dragen in de rare tijden die we nu meemaken. Deze handschoenen worden door veel mensen in het ziekenhuis gedragen en zijn tot nu toe de bekendste handschoenen als het gaat om de medische zorg. Het klinkt nu alsof dit de beste handschoenen ooit zijn, maar er zitten ook nadelen aan producten dus ook aan de Nitril handschoenen. Wat deze zijn en wat nog een extra voordeel van dit product is, lees je verder in deze blog.

Officieel goedgekeurd door ziekenhuizen en artsen

Deze handschoenen worden niet voor niets steeds in de medische sector gebruikt. De Nitril handschoenen zijn helemaal en officieel goedgekeurd door ziekenhuizen en andere medische instellingen voor het behandelen van mensen. Daarmee wordt bedoeld dat de handschoenen genoeg bescherming bieden waardoor contact met de mond, huid of andere plekken niet over komt op de hand van de medewerker. Bovendien is het materiaal erg gebruiksvriendelijk en kan snel om en afgedaan worden als dat gewenst is. Nog een ander groot voordeel is dat ze goedkoop en snel geproduceerd kunnen worden en daarmee ook voor een goedkopere prijs kunt krijgen dan andere handschoenen die medisch goedgekeurd zijn.

Zwetende handen en oncomfortabel na lange tijd

Maar nu zitten we weer aan de zonnige kant van de handschoenen te kijken, terwijl we allemaal weten dat er ook nadelen zijn. Bijvoorbeeld als je de handschoenen erg lang draagt en zweethanden krijgt, kan dit erg oncomfortabel zijn voor je handen. Ze worden plakkerig en de handschoen kan zelfs van je handen afglijden. Daarbij is het ook mogelijk om acne ervan te krijgen als je te lang met zweethanden werkt. Sowieso zijn de handschoenen niet fijn om voor een langere tijd te dragen. Het is toch een soort balloon dat je over je handen heen doet en dat vind jouw huid totaal niet fijn. Dus pas daar mee op.

Er zijn altijd goede en slechte dingen te zeggen over bepaalde producten, maar het belangrijkste is dat ze hun werk goed kunnen doen door de producten en dat ze goed functioneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *