Hoe je gegarandeerd een schitterend gebit krijgt

Een wit gebit wil iedereen, het straalt uit dat je verzorgt bent en het geeft je een zelfverzekerde glimlach. Helaas is het een feit dat de ene persoon van nature wittere tanden heeft dan de ander. Maar er zijn natuurlijk genoeg andere manieren waarop je tanden nog donkerder kunnen worden. Is daar ook wat tegen te doen? Hieronder lees je meer informatie over de beste manier om een stralend gebit te krijgen.

Oorzaken

Een oorzaak van donkere tanden waar we allemaal mee te maken hebben, is het ouderdomsproces. Daar kunnen we helaas niets tegen doen. Waar we wel wat tegen kunnen doen, is verkeerde voeding nuttigen. In veel producten die we eten, zitten kleurstoffen die de tand binnendringen en tot verkleuring leiden. Een derde oorzaak voor donker wordende tanden kan aanslag van het tandsteen zijn. In dat geval zijn koffie, thee wijn en roken veelal de boosdoeners. Zoals je ziet zijn er dus genoeg oorzaken te noemen. Maar op welke wijze zorg je er dan voor dat je gebit mooi wit kleurt?

Bleken met bleekgel

Een veelgebruikte manier om witte tanden te krijgen, is door ze te bleken. Als je dit veilig wil doen en zeker wil weten dat het werkt, kun je het best een specialist benaderen. Er zijn verschillende methodes om je tanden te bleken, maar veruit de beste is met behulp van een bleeklamp en bleekgel. Hierbij krijg je een mondspreider ingediend die ervoor ervoor zorgt dat het mogelijk is om de bleekgel op alle tanden aan te brengen. Gecombineerd met het gebruik van de krachtige bleeklamp, is er binnen een paar uur al resultaat te zien. Als je jouw gebit op een veilige, professionele manier wil laten bleken, ben je bij WitGebit Nederland aan het juiste adres.

Waarop let je?

Kijk altijd naar de ervaringen van andere mensen. Voordat je een specialist benadert, kun je bijvoorbeeld eerst kijken of het bedrijf actief is op social media. Als je veel tevreden klanten terugziet, weet je dat het bedrijf goed werk levert. Verder is het een positief teken wanneer een bedrijf garantie biedt op kwaliteit. Krijg je garantie op resultaat? Dan weet jij dat je goed wordt geholpen.

Bron: Witgebit Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *