poppers bestellen

Waar kan je poppers bestellen?

Je kunt poppers op veel verschillende plekken kopen bijvoorbeeld: sekswinkels, Online webshops en nog veel meer. Poppers waren legaal tot augustus 2001 in seksshops en webshops. Ondanks het verbod zijn poppers nog gemakkelijk verkrijgbaar. Sinds ongeveer het jaar 2005 is enorm veel veranderd in de samenstellingen. Poppers bestellen gaat dus nog steeds even makkelijk als dat het vroeger was. Dit was niet de bedoeling. In de onderstaande tekst ga je verschillende soorten poppers terug vinden, en we gaan kijken hoe de levering van poppers.nl werkt.

Welke soorten poppers zijn er?

De varianten die tegenwoordig het meeste voorkomen zijn Pentyl Nitriet, Isobutyl- of Isopropyl Nitriet. Er komen ook allerlei andere varianten voor zoals Amyl- en Cyclohex Nitriet. Verder heb je poppers die een mix zijn van meerdere nitrieten. Deze markt verandert continu. Welke stof erin zit verschilt per merk. Ook bij dezelfde merken zijn er verschillende werkzame stoffen in de afgelopen jaren omloop geweest. Soms zijn oude partijen ook nog in omloop. Er zijn ook poppers in omloop waarvan de werkzame stof helemaal niet duidelijk is omdat het niet vermeld wordt. Bovendien zijn er ook fakes in omloop. 

poppers bestellen

Hoe worden poppers gebruikt?

De vloeistof verdampt als het flesje wordt geopend. De damp van de poppers wordt door de neus opgesnoven. Zodra het je hersenen bereikt, merk je het effect. Poppers worden meestal gebruikt bij sex. Poppers zijn vooral populair onder mannelijke homo’s. Soms worden poppers ook gebruikt onder jonge uitgaanders op een feestje of in de thuissituatie. Het effect van poppers is maar kort, een enkele minuut.

Verzending van popperskopen.nl

Bij Popperskopen.nl staat discreetheid hoog in het vaandel! Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je daarna een bevestigingsmail verstuurd. Controleer ook je spam mail als het niet in je normale gekomen is. Voor 16.00 besteld betekent dezelfde dag nog verzonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *