Extra voorzichtig in de zon. Welke zonnebrandcrème gebruik je voor je gezicht?

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat we weer warme dagen zullen krijgen. Het is belangrijk dat je je goed beschermt tegen de zon. Hiervoor kun je zonnebrandcrème gebruiken zodat je het gezicht en je lichaam beschermt tegen de zon. Welke zonnebrandcrème voor je gezicht het beste is leggen we je uit in dit artikel.

Biodermal zonnebrandcrème is voor mensen met een gevoelige huid

Als je een gevoelige huid hebt is het belangrijk om je extra te beschermen tegen de zon. Dit geldt voor je hele lichaam maar vooral voor de plekken die niet bedekt zijn zoals je gezicht, armen en benen. Een zonnebrandcrème die uiterst geschikt is voor mensen met een gevoelige huid is de Biodermal. 

Deze zonnebrandcrème beschermt je gezicht tegen UVB stralen en UVA stralen. De zonnebrandcrème gezicht hydrateert voor langere tijd. De zonnebrandcrème is ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor acne. De zonnebrandcrème bevat geen alcohol of parfum.

Voor de acne gevoelige en vette huid gebruik je Eucerin zonnebrandcrème

De Eucerin zonnebrandcrème gezicht kun je gebruiken bij een vette huid en een acne gevoelige huid. De Eucerin is een olie die je beschermt door de hoge UV. De zonnebrandcrème met olie bevat actieve ingrediënten waardoor je huid zich in de zon verbetert. Met deze zonnebrandcrème voor je gezicht ben je goed beschermt tegen de zon.

Een zonnebrandcrème gezicht voor het hele gezin

Hoe gemakkelijk is het om een zonnebrandcrème te hebben die je kunt gebruiken voor het hele gezin. De collistar zonnebrandcrème is ontwikkeld voor ultra gevoelige huidtypes. De zonnebrandcrème is te gebruiken door volwassenen en ook geschikt voor kinderen. 

Het gezicht wordt goed beschermd door deze zonnebrandcrème van collistar. Je huid wordt beschermd tegen infrarode stralen en UV stralen. De Collistar zonnebrandcrème zorgt voor een geleidelijke bruining in je gezicht. Dat geldt ook voor de huidtypes die moeilijker verkleuren. 

Coola, een zonnebrandcrème die de huid van je gezicht volop beschermt

Coola is geproduceerd uit een cocktail van verschillende antioxidanten. Je gezicht wordt goed beschermd tegen de zon. De zonnebrandcrème heeft daarbij een frisse komkommergeur. De natuurlijke ingrediënten die in de Coola zonnebrandcrème zitten zorgen voor een kalmerende huid. 

In deze zonnebrandcrème zit lijnzaadolie en teunisbloem. Het vochtgehalte van je huid wordt op peil gehouden door deze matterende crème voor in zon. Je gezicht wordt optimaal beschermd door deze zonnebrandcrème.

Tip: Biodermal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *