Breed aanbod voor werknemers bij allroundcare

Bij Allroundcare.nl zit ook de werknemer op de juiste plaats als het gaat om werken in de zorgsector. Er zijn vele vacatures bij Allroundcare.nl en het aanbod is breed. De power van allround care ligt in de werving en selectie van vakbekwaam personeel en dit doen we al 15 jaar! Met voldoende kennis en opleiding kunt u zo aan de slag. Of het nou op MBO of HBO niveau is, voor ieder hebben we een passende vacature. In de databank staan diverse werknemers, allen met een eigen expertise, vaardigheid of talent. 

Door iedereen snel te kunnen vergelijken vinden we ook snel een juiste match met de organisatie bij Allroundcare.nl. Indien we iemand hebben zal deze bij ons op gesprek komen om te kijken of er van beide kanten een match is en natuurlijk een klik. We zorgen voor stressbestendige collega’s die het heerlijk vinden om in een team te werken. Werken in de zorg kan namelijk best zwaar zijn. Door onder andere de hoge werkdruk die vaak op de loer ligt in de zorg is stressbestendigheid een sterke pré. Ons personeel kan goed omgaan met problemen en is oplossingsgericht ingesteld. Ook is het belangrijk dat de flexwerker over een sterk inlevingsvermogen beschikt. Hij of zij werkt met mensen en daarom is waardering naar deze mensen toe belangrijk. De medewerker gaat onbevooroordeeld te werk en laat mensen in hun waarde. De cliënt staat centraal! 

We nemen alle criteria in acht die nodig is voor uw zorginstelling en koppelen de juiste flexwerkers hieraan. Alleen medewerkers die aan deze voorwaarden voldoen koppelen wij aan uw organisatie. U heeft altijd eerst een kennismakingsgesprek om te achterhalen of er een klik is tussen organisatie en medewerker. Ook zal de medewerker zichzelf motiveren waarom hij de functie graag wenst en wat u van hem of haar kunt verwachten uiteraard.

Naast flexwerkers en detacheringskrachten bieden we ook ZZP-ers in de zorg aan. Onze ambitieuze ZZP-ers hebben al een eigen bedrijf of zijn net gestart met een eigen onderneming in de zorg. Ook hen matchen we met de zorginstelling die bij hen past. Voor nieuwe ZZP-ers is het best spannend als ze hun eerste opdracht aannemen. Maar door ons zijn de mogelijkheden breed. Ook zij kunnen zich verder ontwikkelen door de scholingen en trainingen die wij aanbieden. Voordeel is dat een ZZP-er zeggenschap heeft over zijn eigen tarief, beschikbaarheid en voorwaarden. Voor ZZP-ers is het belangrijk dat zij over een afgeronde MBO of HBO opleiding beschikken in de richting van zorg en welzijn. Ook opleidingen als HBO Verpleegkundige en Toegepaste Psychologie komen goed van te pas. Voor iedere wat wils. Voor meer informatie kunt u kijken op Allroundcare.nl. Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *