Choco en pindakoekjes maken

Er is niets leuker dan zelf in de keuken staan en aan de slag gaan met het maken van lekker recepten. Als je goed bent in het bakken van koekjes en eens iets anders wilt proberen, maak dan lekkere choco en pindakoekjes. Dat kan zeer gemakkelijk en hoeft ook niet veel tijd te kosten. 

Wat je nodig hebt zijn de nodige materialen zoals een voorverwarmde oven, bakpapier, een beslagkom, een bakplaat en natuurlijk de juiste ingrediënten. Voor het maken van de koekjes heb je dan ook een recept nodig. Als je ervoor wilt zorgen dat je alles in huis hebt bestel een box met alle benodigdheden. Er zijn verschillende platformen die deze periodiek bij je huis kunnen afleveren, zodat jij altijd overheerlijke gerechten kunt blijven koken. 

Op de site van Bakkenzondermix.nl vind je ook verschillende gerechten, zoals het heerlijke Rocky Road recept of recepten voor heerlijke brownies. Hier kun je dan zelf pinda’s aan toevoegen, zoals  je ook heerlijke choco en pindakoekjes maakt.

Koekjes zoals oma ze maakte

Als je het recept volgt zoals is aangegeven en gebruik maakt van alle ingrediënten die je hebt ontvangen in de box, dan kun je de koekjes maken op een manier zoals oma dat vroeger kon maken. Het voordeel van de box is dat je alle benodigdheden direct in huis hebt en ook gelijk aan de slag kunt. Je hoeft dus niet eerst de ingrediënten op te zoeken, inkopen te doen, het recept duidelijk te krijgen en dan pas aan de slag gaan. 

In een box kan alles zitten dat je nodig hebt. Zo ontvang je ingrediënten zoals ongezouten roomboter, lichtbruine basterdsuiker, een ei, vanille, bloem, zout, bakpoeder, gezouten pinda’s en witte chocolade. Verder ontvang je ook bakpapier om de bakplaat van de oven mee te kunnen bekleden.

Het recept volgen

Door gebruik te maken van het inbegrepen recept, kunnen de koekjes haast niet mislukken. Het enige dat je hoeft te doen is duidelijk alle aanwijzingen te volgen en de ingrediënten op de juiste manier aan het beslag toe te voegen. Verwarm de oven voordat je begint alvast voor en laat alle ingrediënten op kamertemperatuur komen zodat je direct aan de slag kunt. Als de oven op de juiste temperatuur is, dan is het wel aan te raden om de koekjes door het glas in de gaten te houden. Per oven kan de baktijd van sommige producten namelijk iets afwijken en je wilt natuurlijk niet dat jouw koekjes verbranden tijdens het afbakken. 

Naast het recept voor choco en pindakoekjes zijn er ook veel verschillende andere recepten die je inclusief de benodigde ingrediënten kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen. Je kunt dan direct aan de slag voor het maken van de lekkerste baksels.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *