Een zoektocht naar de ideale man

Het is misschien niet dat je er op ieder moment van de dag aan denkt, maar het gevoel dat je een partner in je leven mist, is toch vaak aanwezig. Dat kan op het moment zijn dat je een uitnodiging voor een feest krijgt, waar je dan alleen naar toe moet gaan. Of het overkomt je als je ’s avonds aan het koken bent en weer een eenpersoonsmaaltijd klaarmaakt. Vrouw zoekt man kan een hele opgave zijn, zeker als je al een paar keer een afspraak hebt gehad die op niets is uitgelopen. Wat kun je nog meer doen om je zoektocht tot een succesvol einde te brengen? 

Wie is de ideale man?

Als je al een tijdje op zoek bent naar een partner, heb je je als vrouw zoekt man ongetwijfeld de vraag gesteld wat je beeld is bij ‘de ideale man’. Want dat is heel persoonlijk. Misschien heb je in de loop van de jaren je wensen al een beetje bijgesteld, omdat het onmogelijk leek iemand te vinden die helemaal past bij het beeld dat je hebt. Maar er is op zich niets mis mee om een paar wensen te hebben als het gaat om je levenspartner. Je wilt natuurlijk een lichamelijke aantrekkingskracht, maar ook op het gebied van interesses en persoonlijkheid moet er een match zijn. Dus hoe je ideale man er ook uitziet, hij zal ongetwijfeld ergens rondlopen.

Hoe vind je de man van je dromen?

Datingapps zijn erg populair om een potentiële partner te vinden voor vrouw zoekt man. Toch is de kans dat je ook werkelijk iemand op deze manier vindt, vrij klein. Dat is misschien ook wel de reden dat je inmiddels je beeld van de ideale man hebt bijgesteld. Of de hoop aan het opgeven bent dat je ooit nog een man zult vinden. Want als negen van de tien keer de date niet doorgaat, of hij laat na de eerste ontmoeting nooit meer iets van zich horen, dan heb je ook niet altijd nog zin in een nieuwe poging voor vrouw zoekt man. Je kunt hier echter wel verandering in brengen. Door de ontmoetingen niet meer onpersoonlijke online te regelen, maar via een relatiebemiddelingsbureau.

Hoe werkt relatiebemiddeling bij vrouw zoekt man?

Als je via een relatiebemiddelingsbureau als vrouw een man zoekt, mag je gerust je persoonlijke voorkeur uitspreken. En de man die op zoek is naar een vrouw, doet dat ook. Want op deze manier is de kans het grootst dat je ook werkelijk iemand ontmoet die goed bij je past. Het persoonlijke gesprek met de consulent heeft daarbij het voordeel dat er meer betrokkenheid van beide personen is. Als er een match gevonden is en de eerste afspraak kan onverhoopt niet doorgaan, word je daar altijd over geïnformeerd. Ook als er van zijn kant geen klik is, krijg je hierover een terugkoppeling. 
Uiteraard hoeft het bij een eerste afspraak niet meteen duidelijk te zijn of jullie voor elkaar bestemd zijn. Je kunt gerust nog een keer op date. Of je vraagt de consulent of er een andere kandidaat is. Feit is dat bij vrouw zoekt man via een relatiebemiddelingsbureau, 75% uiteindelijk de ideale man ontmoet. En dat is toch de moeite van het proberen waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *